Ukázka výcviku psů pro děti ze školky

   Ve středu 15.6. jsem v areálu poprvé uspořádala půldenní akci a to ukázku výcviku psů pro děti z Lesního klubu Svatojánek ( základy poslušnosti, obrany a agility).

IMG_20220615_111556

   S belgickým ovčákem malinois Aykem Bari Slovakia jsme dětem předvedli cviky poslušnosti ze sportovní kynologie IGP a základy obrany. Papillon Ragnar Regina Canina ( Cipísek ) zase cviky poslušnosti + různé kousky jako válení sudů, podávání pac a agility. Probrali jsme i jak se zachovat, když děti potkají cizího psa bez majitele a jak přistupovat k pejskovi, kterého si chtějí pohladit.

   Potom si děti vyzkoušely proběhnout “ agility parkur “ a přidali jsme jim k tomu i čistě lidské cviky jako chůze po chůdách a skákání v pytli. Za zdolání všech překážek pak na všechny čekala malinká odměna v podobě dřevěné medaile.

   Děti si v areálu pohrály, mohly si hodit hračku Cipískovi, který miluje se s nimi honit a zvládli jsme společně i oběd a odpolední odpočinek. Byl to báječný den, moc děkuji všem, kteří mi pomohli dát všechno dohromady, dětem a hlavně tetám ze Svatojánku. Doufám, že si to všichni zúčastnění užili aspoň tak, jako já a už se moc těším na příště.

   Více foto na facebooku Psí fitko

Novinky
  • Kurzy podzim 2023

    Právě dobíhají podzimní intenzivní kurzy základní poslušnosti a letošní úplně poslední kurz je plánovaný cca od poloviny listopadu - a… ... 

    22.10.2023

  • Kurzy jaro 2023

    Nově vypsané intenzivní kurzy základní poslušnosti, na kterých je ještě několik volných míst:  od středy 19.4. od 17 hodin od… ... 

    12.4.2023

  • Seminář příprava na výstavu

    V neděli 14.5. od 15 hodin proběhne v areálu Psí fitko ve Znojmě seminář zaměřený na přípravu na výstavu. Seminář… ... 

    4.4.2023

  • Agility ve Znojmě

    Od dubna začínáme opět s tréninkem agility a to:  sobota 15.4. od 16 hodin Trénink povede Valerie Samlíková: • má… ... 

    2.4.2023

  • Psí školka

    NOVĚ NABÍZÍM   Školka pro štěňata všech plemen od 3 do 6 měsíců ( po základním povinném očkování)   Náplň:… ... 

    16.1.2023