Vypsán kurz poslušnosti

     Po spoustě dotazů, žádostí a proseb o výcvik, které se na mě v poslední době nahrnuly, jsem se nakonec rozhodla vypsat 5ti denní intenzivní kurz základní poslušnosti. Na kurzu se budu zabývat opravdu jen základním minimem – jak s pejskem komunikovat a jak to udělat aby s námi spolupracovat chtěl, jak zvládat základní cviky jako je přivolání, odložení, aport, nesbírání potravy ze země, chůze u nohy sportovní vs praktická na ulici,…. Kurz je určen všem těm, kteří si pořídili pejska a potřebují společně zvládat každodenní situace. Nejedná se o přípravu na zkoušky, ani individuální řešení nežádoucího chování.
 
Kurz bude probíhat v areálu KK Dobšice a to od soboty 3. 10. 2020 do soboty 31. 10. 2020 včetně, vždy od 10:00 hodin. Náhradní termíny se vypisují pouze pokud bych byla nucena ten den výcvik zrušit z důvodu nepříznivého počasí či nemoci – zasílám informativní SMS.
 
Náplň:
 
1. den sobota 3.10.
  • administrativa, seznámení s pejsky a zjištění nejvhodnější motivace u jednotlivých pejsků, nácvik přivolání, chůze u nohy, polohy sedni a lehni.
2. den sobota 10.10.
  • opakování přivolání, chůze u nohy, polohy sedni a lehni. Nácvik aportu a pouštění.
 
3. den sobota 17.10.
  • opakování přivolání, chůze u nohy, polohy sedni a lehni, aport a pouštění. Nácvik nesbírání potravy ze země a odložení pejska.
 
4. den sobota 24.10.
  • Opakování + doplnění cviku dle potřeby a zájmu účastníků.
 
5. den sobota 31.10.
  • Opakování
 
Náplň kurzu se vždy přizpůsobuje dle potřeby a aktuální situace.
 
 
Kurz je určen všem pejskům bez rozdílu věku a plemene, pouze je nutné mít ukončené základní povinné očkování. První den kurzu požádám o předložení očkovacího průkazu.
 
Cena: 1.500,- Kč za celý kurz.
 
Přihlášku, do které uvedete své jméno a příjmení, telefonní kontakt, jméno a plemeno pejska a jeho věk, můžete zasílat na e-mail: lenka@psifitko.cz
 
Kurz bude zahájen při naplnění 3 a více účastníků. Veškeré podrobnější info stejně jako potvrzení o přijetí do kurzu přijde na Váš e-mail.
Počet účastníků je omezen!

Novinky
  • Kurzy podzim 2023

    Právě dobíhají podzimní intenzivní kurzy základní poslušnosti a letošní úplně poslední kurz je plánovaný cca od poloviny listopadu - a… ... 

    22.10.2023

  • Kurzy jaro 2023

    Nově vypsané intenzivní kurzy základní poslušnosti, na kterých je ještě několik volných míst:  od středy 19.4. od 17 hodin od… ... 

    12.4.2023

  • Seminář příprava na výstavu

    V neděli 14.5. od 15 hodin proběhne v areálu Psí fitko ve Znojmě seminář zaměřený na přípravu na výstavu. Seminář… ... 

    4.4.2023

  • Agility ve Znojmě

    Od dubna začínáme opět s tréninkem agility a to:  sobota 15.4. od 16 hodin Trénink povede Valerie Samlíková: • má… ... 

    2.4.2023

  • Psí školka

    NOVĚ NABÍZÍM   Školka pro štěňata všech plemen od 3 do 6 měsíců ( po základním povinném očkování)   Náplň:… ... 

    16.1.2023